fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Konst- & kulturföreningen Cultus

Välkommen! Som medlem i konst & kulturföreningen Cultus — en del av Galleri Mats Bergman. För 725 kr per år får Du årligen ett grafiskt blad av en känd svensk konstnär där värdet på bladet är minst 1500 kr.

Medlemmar får 10% rabatt vid köp av konst (gäller ej skulpturer) på Galleri Mats Bergman i Karlstad

Cultus erbjuder medlemmar att delta i de aktiviteter som konst & kulturföreningen anordnar t.ex. förhandsvisningar, vernissager, modevisningar, konserter mm. Möjlighet till räntefri avbetalning vid konstinköp på Galleri Mats Bergman i Karlstad

Medlemmar deltar i vårt årliga lotteri där målningar, skulpturer och originalgrafiska blad lottas ut. Värdet på förstapriset ligger mellan 20.000–25.000 kr och 20% av medlemmarna garanteras vinst. Dragningen i medlemslotteriet sker årligen under december månad och övervakas av Notarius Publicus.

Resultatet redovisas här på Galleri Mats Bergman hemsida samt att mail skickas ut. Vinster kan hämtas på Galleri Mats Bergman Karlstad från januari och fram till sista februari.

Vinster som inte avhämtats senast sista februari förs automatiskt över till nästa års utlottning. Medlemsavgiften är 725:- per andel och år (kalenderår). Privatpersoner, konstföreningar eller företag kan teckna sig för ett eller flera medlemskap.

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.