fbpx
Alltid fri frakt

Anders Moseholm

Vridande historiska, geografiska platsspecifika referenser fascinerar Anders Moseholm. Han provar och remixar bilder tillsammans med sin fantasi för att skapa hans konst.

Mest av allt upplever han 3 dimensioner: betongfärgen, motivet och verklighetens reflektion. Gamla interiörer utmanar honom. Dessa motiv handlar om begreppet Das Unheimliche som Freud kallade det. Du upplever något du tror att du vet, men samtidigt är det något okänt tillfälle som skrämmer Anders. Mysigt och skrämmande samtidigt som ett landskap i en Hitchock-film.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.