fbpx
Alltid fri frakt

Sanvig Ann-Lisbeth

Ann-Lisbeth Sanvig teknik är mixed media: foto och måleri (akryl). Hon arbetar med skönhet som ett konstnärligt förhållningssätt genom sitt val av färger och motiv. Ann-Lisbeth  utmanar i sin konst med element som kontrast och provokation. Djuren i hennes konst såsom  hundar, ugglor och insekter representerar olika arketyper för hur vi beter och agerar som människor. De konkreta rum hon målar är ofta övergivna av de människor som har bebott dem.

Hennes målningar är baserade på inspirerande situation – oskuld kontra dekadens, kvinnlighet kontra manlighet, allvar kontra humor. Och genom att använda symboliska referenser i sina konstverk så tänker Ann-Lisbeth att livet inte alltid är vad det verkar vara. Några av hennes målningar är inspirerade av den gamla japanska traditionen, där unga flickor eller kvinnor utbildas i geishahus för att roa män med sång, dans och samtal på middagsbjudningar.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.