fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Anna Ileby

Anna såg sig tidigare enbart som illustratör men titulerar sig numera konstnär i första hand. Tar fortfarande illustrationsuppdrag men ser måleriet som sitt främsta kall. Älskar illustrerandets detaljer och pennornas lukt, men att blanda det med friheten i måleriet är den perfekta kombinationen. Född 1984 i värmland, men bor sedan några år tillbaka i Småland och har således två söner som pratar småländska.Hon gillar mixen av att åka till Stockholm och influeras, men hon behöver lugnet i Småland för att kunna teckna ostört, utan tunnelbanespring och dumplings.

Anna är en enstöring som skriver hellre än hon pratar och målar hellre än hon umgås. Älskar att teckna porträtt, rödhåriga, ögonblänk och buskiga ögonbryn.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.