fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Anna Lilleengen

Anna Lilleengen är en Yorkshire-uppvuxen och baserad konstfotograf som arbetar med vintagekameror och analoga processer. Anna återvänder varje år till vildmarksskogar i Skandinavien där hon har släktrötter och vänder sin uppmärksamhet mot subtila skiftningar och nyanser i det naturliga ljuset, ofta som reflekteras i vatten eller hålls i skymningens fuktighet. Dessa, mer än specifika landskapsankarpunkter, blir föremål för hennes bilder. Med fokus på interna tillstånd som färgar landskapets syn tar Anna upp ett tema för omvandling, som visualiserat genom skiktade och framåtskridande bilder.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.