fbpx
Alltid fri frakt

Anne Juul Christophersen

Anne Juul Christophersen utmärker sig med målningar som strövar mellan det fantasifulla, magiska och realistiska. Hennes bilder ser vid första anblicken ganska oskyldiga ut: en liten flicka sitter i armarna på en stor fin nalle men, riskerar hon att bli uppäten? En flicka står i en skog med några små gula fåglar på armen, bakom henne lurar ett stort tomt hus. Vad händer?  Konstnären använder ofta skogen som en metafor för det hotande och det problematiska. Anne har alltid människor med i sina bilder där skräcken är precis runt hörnet. Anne tillhör den grupp av snabbt stigande stjärnor bland de danska kvinnliga målarna runt 40 år som målar figurativt och hon har tagit den danska konstscenen med storm under de senaste åren.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.