fbpx
Alltid fri frakt

Annethe H Østensen

Annethe H Østensen jobbar i sin konst med tekniker såsom akryl, mixed media, collage och kolkrita. Hon skildrar allt från det stora motivet ner till detaljnivå där hon kan hitta skönhet och där naturen tar tillbaka det människan har byggt upp. Sinnesstämningen styr ofta vad Annethe använder sig av för färger. Motiven hon väljer i sin konst är ofta djur och städer.

Man känner ofta att man kan fabulera sin egen historia och hitta de små detaljerna som gör rum för eftertanke. När det är vår och snön smälter och dagarna blir längre – då kommer den ljusare paletten fram, massor av ljus, lite blått, orange, gult och något grönt. När det är på väg mot en mörkare årstid räcker det för att påverka hennes tavlor i form av mer jordnära toner och ett mörkare uttryck.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.