fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Betty Cristine Fog

Fotografi och fotokonst är en passion. Detta medium har ett helt universum av möjligheter, där hon kan uttrycka sig artisticly. Hon föll för fotografering och bär nästan alltid med sin kamera. Betty Cristine skjuter iväg på allt hon finner intressant. Efteråt bildredigerings görs i digitala verktyg i MAC. Betty Cristine sätt att arbeta är bäst uttryck genom att citera regissör Palle Kjærulf Schmidt:

”Jag är inte en fotograf – Jag komponerar bilder.”

Redan 1916 uppfann John Heartfield och George Grosz fotomontage och förhöjda det till en konstform. Under de senaste decennierna, öppnade den digitala utvecklingen fram nya vägar för fotocollage, och Betty Cristine Fog har med sina kreativa färdigheter och förståelse av detta nya medium gett denna konst en riktig renässans. Bettys bildspråk är bestickande och drömlik.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.