fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Christer Lönngren

Bor och arbetar i Uttersberg, Västmanland

”Jag minns mig inte ha sett någon annan skulptör som till den grad får själva materialet att tala och skapa magik som Lönngren. Att ställa råa och slipade ytor i kontrast och i samma sten inte bara bilda en utan egentligen två samspelande former, är väl inte så ovanligt. Men då han låter fältspatgångarna i en sten bilda en schvungfull uppåtrörelse och hur han finner en regelbunden evighetssymbol (den liggande åttan) i en diabasklump får drag av uppenbarelse, i nästan varje verk talar en magiker.”

Rolf Haglund, konstkritiker

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.