fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Danka Jaworska

Danka Jaworska är bosatt i Stockholm sedan 1976. Hon är en svensk-polsk konstnär. När Danka var 14 år antogs hon till ett av Polens särskilda konstgymnasier där hon fick hela den klassiska utbildningen; måleri, foto, skulptur, illustration. Det var en utmärkt förberedelse till de följande studierna 1970-73 på Konstakademien i Warszawa. Danka flyttade sedan utomlands för att få nya intryck och studerade 1974 på Ecole National Superieur des Arts Decoratifs i Paris. I dag är Danka Jaworska en internationellt verksam konstnär med utställningar i bl.a. Sverige, Polen, Frankrike, Tyskland, England, Italien, USA och Danmark bakom sig.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.