fbpx
Alltid fri frakt

Dayou Lu

Dayou Lu beskriver målningarna som kalligrafiska påståenden i form av tuschlaveringar. Målningarna har ett typiskt asiatiskt uttryck, formad av en 5 000 år gammal tradition, men med inslag av västerländsk expressionism och ofta med ett påtagligt stråk av humor. Dayou Lu gör sina tuschlaveringar med hjälp av penslar som är mycket smala i spetsen och som sedan blir allt bredare, vilket innebär att han kan gå från små, finstilta streck till större detaljer bara genom att trycka hårdare. Det är en teknik som kräver omfattande träning och som dessutom kombineras med studier i andra ämnen.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.