fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Evelina Rasmussen-Taengh

Evelina Rasmussen-Taengh är född 1983 i Stockholm. Evelina använder sig ofta av djur som motiv och hon arbetar framförallt i en konstgrafisk teknik som kallas för collografi, även kallat kartongtryck eller limtryck.

Konstnären intresserar sig för dubbelheten i vårt förhållande till djur, hur vi speglar oss i dem och hur detta öppnar upp för både identifikation och distansering. Förutom att Evelina arbetar med grafik så arbetar hon även med skulptur i keramik och trots att det är mycket som skiljer dessa båda uttryckssätt åt så finns det någonting i materialiteten som förenar dem, en möjlighet att arbeta med ytor och strukturer som tilltalar henne.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.