fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Fritz Østeb

Fritz Østeb föddes i Toulouse, Frankrike 1989 och är sedan flera år tillbaka verksam i Stockholm. Fritz arbete kan tolkas som ett varnande för vart vi är på väg som civilisation. Historien vävs ihop med samtida referenser. En hypotes av framtiden. I sin fascination för forna civilisationers symbolik, mytologi och mysticism försöker han finna nycklar till det som komma skall. Østeb arbetar ofta i serier och skapar, när han inte målar, skulpturer av upphittade material som bearbetas med primitiva tekniker.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.