fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Hanna Beling

Skulptur är hennes främsta uttrycksmedel. Hon arbetar föreställande och inspirerad av bl.a renässansens porträttkonst. Hon klär ut sina skulpturer och fogar ytterligare en dimension till uttrycket genom att skapa atmosfär kring huvudföremålet med olika rekvisita, klädsel och dylikt. De material Hanna utför skulpturerna i är vax, plast, silikon och brons. Under en tid har hon arbetat med att experimentera med skalor och gå upp och ner i format. Hanna har särskilt prövat att förstora kraftigt, för att se hur uttrycket förändras beroende av om skulpturens storlek underdrivs eller överdrivs. Kanske har hon en fascination för det oprövade, det begynnande. Hennes serie djur är ett prov på en nyfikenhet hos henne för ursprungliga, primitiva däggdjur.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.