fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Helena Gullström

Helena Gullström är en svenskfödd artist som flyttade till Los Angeles, Kalifornien när hon var 20 år gammal.  Hon gör abstrakta figurativa målningar såväl som skulpturer, med material som olja, akryl, betong och metall. Efter att ha bosatt sig i Los Angeles studerade hon med den välkända Los Angeles-konstnären och den vördade konstprofessorn Franklyn Liegel vid Otis College of Art and Design och han blev en kär vän och vägledande mentor. Hon har ställt ut i USA, Sverige och Italien och har samlare över hela världen.

Läs mer

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.