fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Helena Piippo Larsson

Helena Piippo Larsson är född och uppvuxen i Västerås. Hon samlar material, erfarenheter och sinnesintryck i sin omgivning. Dessa tar hon med in i ateljén. Där kan sedan naturmaterial (stenar, grenar, gräs och växter) lagras i väntan på att ingå i ett konstnärligt sammanhang. I skulptur och måleri synar hon komplexiteten i det organiska. I verken ses pinnar, gräs och växter bilda mönster, former och ådringar. Hon letar efter mening och innehåll i de små detaljerna, ett slags poesi eller egen formulerad logik. Hennes material är oftast gouachemåleri, skulptur i trä, brons, sten.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.