fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Ida Gudmundsson

I Ida Gudmundssons konst är stämningen huvudfokus. Motivmässigt rör hon sig mellan symbolistiska landskap – ibland befolkade av människor – och inträngande porträtteringar av mänskliga känslolägen. Hon målar i olja och tecknar i rödkrita, där måleriet är flödigt och teckningarna avskalade. Bakgrunden som konstvetare, med intresse för äldre tiders visuella uttryck, har präglat hennes bildvärld.

Liksom litteratur, musik och landskapet hon själv bor i: i en liten by med skog och fält som närmsta grannar. Titlarna berättar om en närvaro i det som skildras: platserna är skådeplatser för – och samtidigt vittnen till – händelser. Tematiskt går måleriet går hand i hand med det självupplevda. Ida kan beskrivas som autodidakt, såtillvida att hon inte innehar någon formell praktisk utbildning, men har under lång tid bedrivit självstudier inom konst, i dialog med andra konstnärer, konservatorer och teoretiker.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.