fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Ingrid Karlsson

Ingrid jobbar i stengods utifrån fantasi och minnesbilder, en del har likheter med människor hon mött under livet och/eller situationer honkänner igen, andra/annat är rena fantasier. Temat i hennes alster är kärlek till livet och nyfikenhet på människors uttryck och de sammanhang vi befinner oss i. Hon vill ge sina skapelser humor, allvar, värme och hopp, med en grund i hur hon ser på hur vi alla och allt på något sätt hänger samman. Hon vill bejaka den positiva sidan med eftertänksamhet och ödmjukhet inför livets olika skeenden. Hennes alster är detaljerade och glaserade. Ingrid lägger särskild vikt vid att ge sina figurer specifika ansiktsuttryck. Ibland kompletterar hon med lite detaljer i t ex metall, glas och /eller sötvattenspärlor.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer
Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.