fbpx
Alltid fri frakt

Jan Manker

Jan Manker debuterade 1964 på Galleri Observatorium i Stockholm. Jan arbetar med måleri och olika grafiska tekniker. Bilderna som Jan gör knyter ofta an till människors relationer i samhället och till dess strukturer och har ibland en politisk vinkling. Den rumsliga uppbyggnaden är mångfacetterad och svåröverskådlig, vilket kanske är ett uttryck för hur vi själva har svårt att överblicka och förstå vår samtid. Bilderna kan ytligt sett vara estetiskt vackra och tilltalande men kombineras med oroande undertoner som framhäver deras allvar.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.