fbpx
Alltid fri frakt

Karolina Nolin

Karolina Nolin är gymnasielärare i bild och psykologi. Parallellt med jobbet arbetar hon som konstnär. Det är i städerna inspirationen finns. Verklighetsinspirerade byggnader kombinerade med fantasi och ibland är allt på låtsas. Motiven är oftast hus som står på schackrutiga golv inramade av träd och lyktstolpar. En recensent beskrev Karolinas bilder som ”barnboksillustrationer för vuxna” vilket är en träffande iakttagelse vad det gäller hennes konst. Karolina har alltid målat säger hon i en intervju, jag tycker verkligen om att måla och har gjort det så länge jag kan minnas. Det är något som ständigt finns hos mig.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.