fbpx
Alltid fri frakt

Kjeld Ulrich

Kjeld Ulrich debuterade 1972 efter fem års konstutbildning. Han flyttade till Frankrike 1988 för att utvecklas vidare som konstnär. Han bestämde sig för att flytta tillbaka till Danmark 1996. Kjelds bilder kan ständigt ses runt om i Europa och han är representerad i både privata och offentliga samlingar. Han målar i en abstrakt expressionistisk, ofta symboliskt mättad idiom. Tittar man närmare på konstnärens nya målningar uppfattar man att han har fått mer att säga och att några målningar också ha varit starkare i färg, liksom en del nya verk på papper. Det finns fortfarande filosofiska shing av franska uttrycket le mondeoch l’essentiel som nu ställs mot ord Spejling, Route 66 och Broadway. I de nya målningarna kan man också observera att de punkter, som tidigare försvunnit från hans motiv börjar dyka upp igen. Den snäva teckning av en korsett och flickor på franska vykort.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.