fbpx
Alltid fri frakt

Lars Rylander

Lars Rylander målade figurativt i början av sitt konstnärskap det vill säga föreställande konst. Men ganska snart gick han över till att göra abstrakta målningar. Konstnären säger att han är väldigt luststyrd i sitt målande.Han tycker att det är spännande att inte ha någon plan och låta konstverket växa fram ur bara en tanke eller en känsla. Han målar med dukarna liggande på golvet, flera stycken samtidigt. Lars vandrar runt mellan dukarna och målar med långa penslar och låter färgen droppa ner och skvätta. Genom att de ligger ner finns inget upp eller ner på tavlorna. Det bestämmer han först i slutskedet, när de ska upp på väggen. Ibland till och med efter att han signerat verket. Då kan det hända att signaturen hamnar upp och ned i överkant.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.