fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Lena Lindstrand

Lena är en svensk konstnär med akademisk bakgrund inom samhällsvetenskap. Hennes stora discipliner är sociologi och psykologi men förutom sitt yrke har konst skapandet alltid varit en viktig faktor i hennes liv. Hennes konstverk utforskar ett färgstarkt sinne i handling och resultatet är ofta en explosion av experiment och färger. Hon gör främst stora målningar med olika tekniker. Ibland gör hon olika kreativa hantverk eller ritar vanliga teckningar som visar vardagliga händelser. I sin kreativa process berättar färgerna och mönstren vart hon ska gå och om hon har tur – berättar ett magiskt ögonblick för henne en historia! Hennes vision är alltid att skapa en ärlig målning. Förutom det har hon deltagit i flera utställningar i Sverige.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.