fbpx
Alltid fri frakt

Lloyd Tabing

Loyds målningar är inspirerade av känslan av rymd, både från naturen och från uppbyggd omgivning. Hans process är rent reaktionär och intuitiv. Han älskar att måla eftersom det tillåter honom  ett sätt att fritt uttrycka sig på ett sätt som han ofta inte kan göra med ord.

Under årens lopp har målningen utvecklats till en personlig kreativ process. I dagens ibland överväldigande hektisk värld letar han efter enkelhet. Han gör detta genom minska sin miljö till dess enklaste former. Det är denna förenklade syn på linjer och färg som ger honom riktning när han målar utan att diktera. När han närmar sig en tom duk har han ingen förutfattad uppfattning, utan han viker för sina känslor och svara på vad som händer på duken. Hans målningar handlar om frihet och uttryck. Lloyd värnar om de tider då han är helt vilse i timmar i det han gör och går sedan tillbaka från duk och tänker “wow” som är så kraftfull. Den bästa känslan han får av att prata med människor om sin konst, är att höra dem uttrycka vad målningen gör för dem. Inte så mycket som vad de kan se i en bit men mer av vad de känner.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.