fbpx
Alltid fri frakt

Lotta Hellström

”I mitt arbete finns ofta naturen som ett tema, som en slags scen där olika skeenden utspelar sig. Ibland är det tydligt vad som händer, ibland är det som ett odefinierat varande. Det ogripbara och konfunderande möter det allmänna och vardagliga. Gåtfullhet och narrativt illustrerande i ett. Mystiken intresserar mig, i mötet med ändlösa landskap där människans litenhet får en särpräglad roll. Obebodda ytor där människan ändå gör sitt avtryck, historien och historier som andas och berättas genom tiden. Likt en tidlös berättelse som får liv, där betraktaren kan välja sin egen historia. Ibland arbetar jag enbart genom fantasin, minnen, ibland utgår jag från ett foto, men motivet blir alltid mitt eget, avbildningen blir aldrig exakt.”

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.