fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Maura Tavares

Maura Tavares har alltid målat och tidigt i livet fått en bred utbildning inom olika konstnärliga områden som skulptur, bokbindning, träarbete, textilteknik och smide i olika metaller. Sedan sin utbildning vid The Florence Academy of Art har hon målat till och från med många olika tekniker. Maura har varit yrkesverksam konstnär sedan 2016, då hon hade nått en punkt där hon ville fördjupa sitt realistiska måleri. Maura har gradvis etablerat sig som en målare som fokuserar på traditionell teckning och oljemålning. Hennes passion ligger i att måla människor – att tolka världen runt sig genom sina målningar.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.