fbpx
Alltid fri frakt

Mikael Kihlman

Konstnären vandrar i världens städer. Du kan fånga honom i Krakow, Polen eller på gatorna i Montreal i Kanada, Belgrad eller i Sophia. Hans nyfikenhet och iver pressar honom ständigt till ännu en stad, som om det inte fanns städer tillräckligt för att uppleva i vårt korta liv. I hans konst finns det spår av tid, liv och död. Byggnaderna har rester av den mänskliga upplevelsen. Dessutom finns ljuset överallt. Det är inte ett dömande ljus, och inte heller andligt extatisk. Det är ett avslöjande ljus, ett ljus av förståelse och förlåtelse, kärleken till själva livet och sorgens tid att gå.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.