fbpx
Alltid fri frakt

Nick Alm

Nick Alm målar främst i olja med figurativa motiv, ofta unga människor i sociala miljöer. Nick syftar till att kommunicera vad som är naturligt och allmänmänskligt, han överskrider kulturella koder och trender. Han tolkar vad som väcker honom till något extra i sin omgivning, av sammanhanget till detaljerna. Den psykologiska spänningen mellan människor, ett sinnestillstånd, en stämning eller en möjlighet att uttrycka målerisk glädje. Det är inte hans mål att kritisera eller förändra samhället; istället vänder sig hans arbete i första hand till den inre världen för den enskilde. Förhoppningsvis kommer hans arbete att erbjuda betraktaren en paus från vardagen, frammana en känsla av erkännande som leder till en stunds eftertanke eller kanske anstiftan en kreativ lust.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.