fbpx
Alltid fri frakt

Nino Ramsby

Nino Ramsby är en svensk bildkonstnär och växte upp i Krusboda i Tyresö kommun. Sedan tidigt 90-tal har Nino arbetat som fotograf, illustratör och grafisk formgivare. Nino säger: jag tycker om att göra bilder av det jag ser. Platser, även djur (oftast fåglar) och människor. Ibland skriver jag dikter till bilderna. Nino arbetar med litografier/FineArtprintar som blir till genom en blandteknik med foto i grunden och tillsammans med olja, akvarell, blyerts, akryl och ytor av olika slag och som sedan fotograferas och jobbas samman till en bild. Det är något med inställningen till livet och det egna skapandet som gör Ninos bildkost så egensinnig och speciell. Det handlar om att välja att vara tillgänglig för de detaljer som finns runt omkring. Detta går som en röd tråd genom allt han gör och yttrar sig på olika sätt. Där en del poeter letar efter speciella ord och ordföljder letar Nino efter poesin i de vanliga orden. Där sångaren söker efter röstkvaliteter genom att öva in olika tekniker så letar Nino i sin egen röst och finslipar den. Och där andra fotografer bygger sitt arbete på att hitta miljöer och situationer som upplevs som konst så gör Nino konst av det han ser i sitt liv.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.