fbpx
Alltid fri frakt

Nygårds Karin Bengtsson

Nygårds Karin Bengtsson har studerat både teater och dokumentärfotografi innan hon gick på konstskolan. Hennes bakgrund är synlig i hennes fotografiska verk, teatraliska och som vanligen äger rum sida vid sida, fiktion och verklighet är sammanvävda med varandra. Staging som är ett sätt att arbeta med fotografering är för henne ett sätt att göra en stund intensivare; för att hellre fånga upplevelsen av det som har hänt än det som händer. Nygårds Karin Bengtssons arbete handlar om tidlösa frågor, människans relation till tid och rum, fakta och fiktion, minne och syn. Hennes iscensatte fotografier är i staten före och efter dramat, där dramatiken själv ligger i betraktarens uppfattning om bilden.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.