fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Ola Sarri

Ola Sarri är en figurativ konstnär som tidigare bott och verkat i Arvika, Västra Ämtervik och Karlstad. Närheten till vidsträckt natur har alltid varit en stor källa till inspiration och skaparlust. Idag har han bytt skog och mark mot hav och strand, då han för några år sedan flyttade sin ateljé till Båstad på den skånska västkusten. 

Att Ola inriktat sig på att måla människor föll sig naturligt då han från början utbildade sig till psykolog. Under några år försökte han kombinera sitt konstnärskap med deltidsarbete som psykolog, men måleriet tog mer och mer tid i anspråk och till slut var han tvungen att välja. Idag får fascinationen för det mänskliga psyket istället utlopp i människorna han fångar med oljefärg och pensel.

Läs mer
Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.