fbpx
Alltid fri frakt

Oskar Lindvall

Oskar Lindvalls konstnärliga grund är en satirisk blick på samhället, ofta med en politisk underton, i en mångfald av tekniker, som digitala collage, videoverk och gatukonst. Inspiration har han hämtat från konsthistorien, massmedier och min direkta omgivning. Sedan 2017 har han främst arbetat med måleri i större format. Tekniken är akryl, sprayfärg och tusch. Verken rör sig i gränslandet mellan abstrakt och föreställande måleri, i jakt på det för betraktaren ovissa och fritt tolkningsbara. För honom innebär det ett lekfullt återupptäckande av måleriet efter att ha arbetat främst digitalt under ett antal år. För konstnären har det inneburit en mer öppen och mångtydig inriktning i sitt konstnärskap, samtidigt som hans rötter i gatukonst och den kreativa samlingen som arbetsmetod är lätt att identifiera.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.