fbpx
Alltid fri frakt

Paul Quant

Paul Quant började sin karriär i Statens Materialverks laboratorium (FMV) 1977 och lärde sig direkt av gamla skolfotografer som hanterade glasplattor, flygfilmer från andra världskriget, storskaliga förstoringsapparater och allt annat relaterat till mörkrummet. Fem år senare började han skjuta för polisens tekniska avdelning – brottsscener och studiofotografering samt laboratoriearbete – ett jobb som krävde mycket kreativitet för att utveckla troliga ledningar. Paul rekryterades sedan 1986 som kommersiell fotograf och labdirektör för Studio FJK, en studio grundare redigerad av tre journalister från Dagens Nyheter.

Sedan 1992 har han helt fokuserat på kommersiell, porträtt- och konstfotografering, med foto-, video- och redigeringsstudier vid Kungliga Konstakademien och Konstfack, samtidigt som han utvecklat sitt arbete med Sinar storformat polaroid. Att söka efter rätt bild, stämning och komposition visar hans äkta kärlek och respekt för själva hantverket. Misstag och lärdomar från dessa utarbetade processer är ofta inspirerande i hans olika kreativa arbete.

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.