fbpx
Alltid fri frakt & fria returer
Missa inte..

Antikrally med Peder Lamm

Följ med oss på Antikrally med Peder Lamm 10 augusti på Berg Säteri.

När?

10 augusti 2021

Nu är det dags att leta fram arvegods, loppisfynd och antika hyllvärmare för nu kommer antikexperten Peder Lamm till Berg Säteri i Väse.

Under två dagar finns Peder här och värderar just ditt föremål. Det serveras smörgås och kaffe/te och vid fint väder är terrassen öppen. I butiken hittar du varor från klassiska svenska formgivare ex glas, porslin, keramik mm

Tisdagen den 10 augusti kl 16.00 är inbokat för Cultus medlemmar.

Konstutlottning från Galleri Mats Bergman!

Anmälan sker på Specialresors hemsida www.special-resor.se, där väljer du den tid och dag som passar dig. I priset 295 kr/person ingår smörgås, kaffe och värdering av ditt föremål.

Max 1 föremål per person får tas med, vid större föremål ta med bilder istället.

Vid frågor kontakta oss på 054-18 89 00.

Pris per person?

295:-

Anmälan

Anmälan sker på Specialresors hemsida www.special-resor.se, där väljer du den tid och dag som passar dig.

I priset ingår
  • Smörgås och kaffe
  • Värdering av ditt föremål. Max 1 föremål per person får tas med, vid större föremål ta med bilder
Peder Lamm

Peder Lamm är konsthistoriker med förflutet inom auktionsbranschen. Han är författare och skribent och skriver regelbundet för exempelvis Antik & Auktion och Connoisseur.

Peder är också föreläsare och reser land och rike runt och föreläser om antikviteter, mat och vin och andra kulturhistoriska ämnen.

Berg Säteri

Berg Säteri med anor från 1500-talet uppfördes först som privat bostad i början av 1900-talet. Säteriet finns i Väse- Berg och besitter en spännande historia. Kör av E18 vid Väse och kör förbi Rasta (på vänster sida), fortsätt ca 300 m och sväng höger mot Berg. Efter några kilometer sväng vänster vid skylten (i ett kurvigt parti).

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.