fbpx
Alltid fri frakt
Missa inte årets..

Konstresa i Värmland

Vi har varit i Oslo, Amsterdam, Skagen och Berlin, men man behöver inte åka så långt för att njuta av konst. Vi tar sikte på underbara Värmland där vi under en dag njuter av konst i vår närhet. Vi åker med egen buss och avslutar vår dag på Galleri Mats Bergman med mat, dryck och mingel!

När?

Lördag 14/9, avresa kl 08.30

Avresa från järnvägsstation i Karlstad. Vårt första stopp är ett besök i den unika konsthallen på den gamla Kraftstationen i Deje. Här finns ett ekologiskt café och man har även musikevenemang här.

Vi fortsätter norrut längs med mellan-fryken till Alma Löv Museum. Under sommartid visas här samtida konst i sexton mindre paviljonger samt i utställningslokalen Paleis Oranjestraat, en ombyggd ladugård och loge. Verksamheten startades av Karin och Marc Broos och drivs idag av Stella Broos. Obs! Alma Löv håller endast öppet för Galleri Mats Bergman och alla paviljonger är inte öppna.
 
Vi äter lunch på golfrestaurangen i Kil innan vi fortsätter mot Borgvik och Sliperiet. Här gör vi en artwalk och får höra om Sliperiets historia samt årets utställning.

När vi är nöjda tar vi bussen tillbaka till Karlstad och till Galleri Mats Bergmans lokaler på Herrhagen för att avsluta med mat och dryck. På Galleriet visas verk av konstnären Hanna L Herder.

Pris per person?

1.500:-

I priset ingår

— Bussresa enligt program
— Entré och guidad visning på Kraftstationen i Deje
— Entré och guidad visning på Alma Löv
— Entré och guidad visning på Sliperiet i Borgvik
— Kaffe och bakverk
— Lunch inkl måltidsdryck, kaffe och dessert på Golfrestaurangen i Kil
— Mingelmat inkl dryck på Galleri Mats Bergman
— Representant från Galleri Mats Bergman
— Färdledare från Specialresor
— Resegaranti via den statliga resegarantin

I priset ingår inte

— Avbeställningsskydd eller reseförsäkring

Anmälan

Antalet personer på resan är begränsat till max 35! Anmälan sker direkt till Specialresor, antingen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: kl 10-15, lunchstängt kl 12-13) eller mejl info@special-resor.se.

Anmälningsavgiften är 500 kr per person och skall betalas inom 10 dagar efter erhållet resebevis/faktura, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Sista dag för anmälan är 1 augusti 2019.

Varmt välkommen på resan!

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.