fbpx
Alltid fri frakt & fria returer
Missa inte årets..

Konstresa i Värmland

Vi fortsätter att utforska våra värmländska pärlor, med fokus på västra Värmland denna gång. Vi har egen buss och tar emot max 35 anmälningar.
Välkommen med och upplev utvalda delar av Värmland med oss!

Konstresa2021
När?

Lördag 19/6, avresa kl 08.30

Lördag 19/6, avresa från järnvägsstation kl 08.30

Dagen börjar med ett besök på anrika Klässbols Linneväveri. Sedan 70-talet är man även kunglig hovleverantör. Här får vi en kortare visning och därefter finns tid till att kika i butiken. Vi samlas lagom till förmiddagskaffet som serveras på Kaffekvarnen, en kort promenad från väveriet.

Vi fortsätter vår färd med ett besök hos bildkonstnär och illustratör Marja Hallstensson, alias Marja i Myrom. Marja har målat ett trettiotal väggmålningar där ”Sagoväggen” i Sunne räknas till en av Sveriges största muralmålningar.

Ett stenkast därifrån ligger Sölje Herrgård som 1972 köptes av skådespelerskan Gio Petré. Tidigare var herrgården knuten till både ett järnbruk och ett glasbruk, men är nu privat bostad. Vi blir visade runt och får se några av herrgårdens fina rum. I gårdskaféet serveras lunch och har vi tur får vi titta på Gio´s fina fotografier från hennes skådespelarkarriär.

Vår värmlandstur avslutas med en visning av årets utställning på konstgalleri Sliperiet i Borgvik. Vi är tillbaka där vi började vår dag, i Karlstad ca kl 18.00

Vi ser fram emot en spännande dag!

Pris per person?

1.390:-

I priset ingår
  • bussresa enligt program
  • besök och visning på Klässbols Linneväveri
  • besök hos bildkonstnär Marja i Myrom
  • besök och visning på Sölje Herrgård
  • lunch, måltidsdryck, kaffe och kaka på Sölje Herrgård
  • entré och visning på Sliperiet i Borgvik
  • representant från Galleri Bergman
  • färdledare från Specialresor
  • resegaranti via den statliga resegarantin

Vi reserverar oss för eventuella program-, pris- och tidtabellsändringar utanför vår kontroll.

Vill du klimatkompensera din resa? Gå in på www.special-resor.se, Inför resan, för mer information.

 

I priset ingår inte

Avbeställningsskydd eller reseförsäkring

Anmälan

Öppet köp t o m 10/5 2021!

För att ni ska känna er trygga med att boka en resa under rådande omständigheter erbjuder vi öppet köp. Det betyder att ni betalar in anmälningsavgiften enligt nedan, och att den återbetalas om ni avbokar senast 10/5 2021.

Vi har begränsat antal platser! Anmälan sker direkt till Specialresor, ”först till kvarn”…
Boka via telefon 054-18 89 00 (telefontid: kl 10-12 och 13-15, fredagar stängt), eller på vår hemsida www.special-resor.se. Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom 10 dagar efter erhållet resebevis/faktura, resterande betalas senast 40 dagar före avresa. Resebevis/faktura skickas via e-post i fall inget annat önskats och kontrollera din skräppost ifall du saknar något från oss.

För anmälan krävs följande uppgifter: namn, fakturaadress, telefonnummer, e-postadress samt eventuella matallerigier.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se (inför resan).Med tillägget att ni har öppet köp enligt ovan

Övrigt

Exakt tid och plats för avresa meddelas i det avresemeddelande som mejlas ut cirka tre veckor före avresa. Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer.

Vi reserverar oss för eventuella program-, pris- och tidtabellsändringar utanför vår kontroll.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.