fbpx
Alltid fri frakt & fria returer
Missa inte..

Opera "highlights" på Sölje Herrgård 28/8

Vill du njuta av ljuv musik i en unik miljö, äta gott och kanske bli en smula överrumplad? Då ska du följa med oss till Sölje Herrgård, vid Glafsfjordens västra strand, en lördagskväll i augusti.

När?

28 augusti 2021

Vi kommer till en verklig idyll som varit i skådespelerskan Gio Petrés familjés ägo sedan flera år. Bredvid herrgården ligger fina Sölje Gård som ägs och drivs av dottern Angela Petré.

Vi bekantar oss med gården, får dess historia berättad för oss och ser utvalda delar herrgården. Mycket personligt och intressant! En två-rätters middag dukas så småningom upp och därefter börjar föreställningen. Sopranerna Angela Petré, Emilia Feldt och mezzosopran Annie Fredriksson förtrollar oss med sina vackra stämmor och vi drömmer oss bort till toner från, för de flesta av oss, välkända klassiska mästerverk. Ackompanjerar gör pianist Gustaf Henriksson, känd från TV-program som Skavlan och Allsång på Skansen.

Vill man se mer från Gio Petrés skådespelarkarriär kan vi rekommendera fototuställningen i gårdscafét. Även naturfotograf Tage Bäck finns representerad i cafét med sina bilder och gårdsbutiken håller öppet. Välkomna med på en musikalisk kväll!

Pris per person?

1.890:-

Buss från Kil, Karlstad och Grums.

Anmälan

Boka före 8 augusti 2021

Det finns ett begränsat antal platser! Anmälan sker direkt till Specialresor, ”först till kvarn”.

Anmälan sker på Specialresors hemsida www.special-resor.se. Telefontiderna är kl 10-12 och 13-15, fredagar stängt). Betalningen är 100% av resans pris och ska betalas inom 10 dagar efter erhållen bokningsbekräftelse/faktura.

Bokningsbekräftelse/faktura skickas via e-post i fall inget annat önskats. För anmälan krävs följande uppgifter: namn, fakturaadress, telefonnummer, e-postadress samt eventuella matallergier.

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se (inför resan).

I priset ingår
 • busstransfer från vald avreseort till Sölje Herrgård enligt program
 • besök och visning på Sölje Herrgård och gård
 • fotoutställning om Gio Petré
 • fotoutställning av Tage Bäck, naturfotograf
 • operakonsert inkl paus
 • 2-rätters middag inkl måltidsdryck
 • färdledare från Specialresor
 • resegaranti via den statliga resegarantin
Preliminära tider 28/8
 • Kl 14.45 avresa avgår från järnvägsstationen i Kil
 • Kl 15.00 avresa från Karlstad
 • Kl 15.30 avresa från Grums
 • Kl 17.30 ca middag
 • Kl 19.00 konserten börjar
 • Kl 21.30 ca hemresa, åter i Karlstad ca 22.30
Övrigt

Konserten äger rum i den ombyggda ladan så ta gärna en extra tröja. Exakt tid och plats för avresa meddelas i det avresemeddelande som mailas ut cirka två
veckor före avresa. Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 35 personer.

Vi reserverar oss för eventuella program och prisändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor.

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.