fbpx
Alltid fri frakt

Leasa/hyra konst

Vi gör det enklare för företag att inreda med bra konst.

Galleri Mats Bergman erbjuder grafik, målningar och skulpturer – företrädesvis av nordiska konstnärer. Som galleri kan vi erbjuda det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer.

Galleri Mats Bergman jobbar med många etablerade konstnärer och några av dessa exponerar vi här på hemsidan. Om ni som företag är intresserade av att hyra tavlor från oss kan ni kan börja med att titta runt här och se om det är något som faller er i smaken. Vi besöker gärna er verksamhet och tittar på vilken inredning ni har och vilken konst som skulle passa just där.

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.