fbpx
Alltid fri frakt

Varför leasa konst?

Bra konst skapar trivsamma och representativa miljöer! Studier har visat att företagsmiljöer som receptioner, mötesrum, arbetsrum och korridorer, inredda med bra konst, förstärker kunders och medarbetares intryck av företaget.

Studier har även visat att bra konst har en positiv påverkan på människors psykiska och sociala välbefinnande. Detta är några av anledningarna till att företag satsar allt mer på konst, utöver kontorsmöbler, belysning och färger för att skapa trivsamma och representativa miljöer.

Galleri Mats Bergman gör det enklare för företag att inreda med bra konst!

Vi tar fram förslag på konst av hög kvalitet. Väljer ni något av förslagen ansvarar vi för leverans och montering samt utbyte av konsten när ni vill förnya era miljöer. Konsten hyr ni till en fast månadshyra som kan tillgodoräknas som delbetalning vid ett eventuellt köp av konsten.

Hög konstkvalitet ger bra resultat!

Genom att låta Galleri Mats Bergman, ansvara för urvalet av konstnärer och konstverk kan vi erbjuda ett urval av konst från några av de mest väletablerade nordiska nutidskonstnärerna. Detta underlättar valet av de lösningar som ger bäst resultat.

Vi monterar för att skapa rätt balans i era miljöer!

Genom att konsten monteras rätt, skapas ett balanserat och harmoniskt intryck. Därför ansvarar vi förutom att leverera, även för upphängning av konsten.

Byt ut konsten och förnya era miljöer regelbundet!

Hyr ni konsten av oss har ni möjlighet att vid behov byta ut hela eller delar av konsten för att förnya era företagsmiljöer.

Hyr till en lägre kostnad och bättre likviditet!

Genom att hyra konsten undviker ni att binda kapital och kan dessutom göra skatteavdrag för hyran. Skatteavdrag eller avskrivningar är ej tillåtet vid köp av konst.

Tillgodoräkna hyran som delbetalning vid köp av konsten!

Vill ni köpa hela eller delar av den konst ni hyrt, har ni möjlighet att tillgodoräkna er upp till 12 betalda månadshyror som delbetalning för respektive konstverk.

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.