fbpx
Alltid fri frakt & fria returer
Ge bort ett..

Presentkort

Galleri Mats Bergman erbjuder dig som kund att köpa ett trevligt presentkort på hela vårat sortiment av konst som litografier, originalmålningar, glaskonst, fotokonst med mera.

Svårt att välja grafiska bilder åt någon annan men du vill gärna ge bort? Då passar det perfekt med ett sånt kort ifrån oss! Presentkort är alltid uppskattat. Man kan ge bort det som födelsedagspresent, bröllopspresent, jubileumspresent eller kanske som examenspresent. Vill du att det ska stå t.ex mottagarens namn eller något annat personlig så är det bara att kontakta oss på Galleri Mats Bergman.

Det finns oändliga olika anledningar att ge bort ett presentkort.

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.