fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

C.F.Dahl

C.F. Dahl har sina rötter i Hällevik och Sölvesborg i Blekinge och intresserade sig tidigt för det abstrakta måleriet, ett intresse och en passion som uppmuntrades av hans bildlärare i grundskolan, Rolf Palvén. Efter konstutbildningen vid Österlens konstskola i Simrishamn och fotoskolan i Lund arbetade han som fotoassistent till mode- och reklamfotografer i Malmö, innan han själv startade eget som frilansfotograf. I slutet av 1990-talet återupptog Fredrik måleriet på allvar och hade med sig tydliga fototekniska influenser till målerikonsten.

Läs mer

Nordens största utbud av kvalitetsgrafik och originalkonst

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.