fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Kristin Andreassen

Kristin är en norsk-svensk keramiker och pedagog.

Ytan har alltid varit intressant för mänskligheten. Det kan vara förföriskt, förrädiskt, kallt, varmt eller ha nästan vilken karaktär som helst. Under det pågår processer som skapar spänningar på ytan. De är våra enda möjligheter att förstå vad som händer bakom ytan. Är det genom att studera en yta som vi kan få en glimt av, eller förstå vad som händer bakom den? Hur projicerar vi våra egna erfarenheter till tolkningen av en yta? Kristin är särskilt intresserad av material och tekniker och testar kontinuerligt nya tekniker och ytmöjligheter. Hennes egna arbete inom keramik handlar mycket om ytor som appliceras på form. Oavsett om hon gör abstrakta former eller mänskliga figurer är de dolda budskapen bakom ytan öppna för tolkningar för betraktaren.

Läs mer

Nordens största utbud av kvalitetsgrafik och originalkonst

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.