fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Lena Appel

Lena Appel är från Norrahammar men bor i Nyköping. Konstnärens ambition är att sätta ljus på det faktum att vi alla är olika och behöver olika för att kunna växa och utvecklas till de unika individer som vi är ämnade att vara. Med sina bilder vill hon väcka tankar och förmedla kraft och inspiration. Konstnären använder blandteknik, i huvudsak på papper och duk. Blandar medvetet olika material, och genom sitt stora intresse för trädgård och natur skapar hon naturalistiska avbildningar och helt nya arter. På så sätt blir det en rik flora av olikheter och karaktärer.

Läs mer

Nordens största utbud av kvalitetsgrafik och originalkonst

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.