fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Sofia Fredriksson

Sofia Fredriksson är en realistisk oljemålare som för närvarande bor i södra Sverige. Konstnären har deltagit i flera grupputställningar runt om i Sverige.

Hennes målningar har en rad ämnen, från porträtt och interiörer till landskap och havslandskap. De skildrar ofta hennes nära omgivning och ämnena i hennes porträtt och figurativa verk inkluderar hon själv, vänner och familjemedlemmar. Målningarna skildrar en känsla av lugn och ensamhet och uppmuntrar långsam kontemplation och introspektion.

Läs mer

Nordens största utbud av kvalitetsgrafik och originalkonst

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.