fbpx
Alltid fri frakt & fria returer

Tor Cederman

Tor Cederman är frilansande konstnär, konsthantverkare, utställningsformgivare och scenograf. Född och uppvuxen i Karlstad men bor sedan 1984 i Stockholm. Hans konstnärliga yrkesgrenar har
alltid löpt parallellt men de senaste femton åren har han satsat mer och mer på det egna konstnärliga skapandet. Tors konstnärskap befinner sig i gränslandet mellan konst och konsthantverk. Förutom form och färg förmedlar tekniken och materialvalet det han vill berätta. Tor arbetar både med tredimensionellt gestaltning i blandteknik, ofta textilt, och med bildkonst.

Läs mer

Nordens största utbud av kvalitetsgrafik och originalkonst

Kategorier
Konstnärer

Du har inte lagt några produkter i varukorgen ännu.

Bisnode - Kreditbetyg AA Bildupphovsrätt Betala med Klarna Betala med Visa Betala med Mastercard Frakt med Postnord Frakt med Schenker

Handla online

Vi erbjuder det bästa ur den Nordiska konstfloran, med en mångfald av noga utvalda konstnärer från olika genrer och generationer. I vårt galleri finner du ett stort urval av Nordens mest erkända konstnärer.

Fri frakt

Fri frakt och fri retur för alla beställningar. Vi använder PostNord och Schenker som våra logestikpartners och den ordinarie leveranstiden ligger på 5-10 arbetsdagar.

Returpolicy

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick.

Betalalternativ

Handla smoooth med Klarna. Angivna priser är totalkostnad inklusive frakt och emballage kostnad.